Dagens - Brea

2012-09-06 ♥ 19:42:39 Brea
Idag var Brea helt underbar, så pigg och busig men ändå uppmärksam på mig och lyssnade, arbetade på och gjorde sitt bästa - kan inte bli en bättre kombination! 

Hämtade Brea direkt från hagen och gick ner på gräsbanan lite då jag kom ut till stallet rätt sent idag. Märkte redan på vägen ner att hon var väldigt pigg, glad och framåt vilket som är roligt! Idag var hon på sådant perfekt humör, energi och allt bara blev bra! Tränade på lite nya saker som jag "blandade ihop med sådant som hon kan", backade ut henne, visade vilket håll jag ville ha henne åt och på volten bad jag henne stanna och stå kvar där hon stannar på spåret vilket som gick jätte bra! Testade också efter en stund att sen vända henne ifrån spåret in med näsan mot mig och att hon ska stanna i denna position också innan jag bad henne komma ändan in. Gud vad bra det gick! Trots att hon var väldigt pigg så lyssnade hon så bra på mig! Hon var så härlig, behövde bara vrida kroppen lite åt det håller jag ville få ut henne på och då bara hoppade hon iväg i en sådan där härlig trav! :) 
Testade också lite galopp på volt och det blev minst sagt en studsig galopp med mycket glädje skutt av Brea men det får man såklart när allt är roligt! Bara glad över att hon förstår kommandot för galopp, annars vill ju Brea väldigt gärna trava :) 


Brea mitt i maten! ;) Hon brukar alltid få beta lite efter träning inne på banan som belöning och det är helt klart gott! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0