Måndag

2012-10-08 ♥ 14:59:27 Allmänt
Idag är jag ledig och än har jag bara tagit det lugnt, är väldigt seg idag men får se vad som händer sen! Ska ut i stallet i alla fall, vet dock inte vad jag ska göra med fröken Brea.. Vet inte riktigt vad jag känner för att göra heller, blir säkert ridning även om jag inte riktigt är sugen på det. Har blivit mycket ridning de senaste månaderna, lagt mycket tid på det och visst har hon utvecklats en del. Kanske blir att ta med koner ner till banan och lägga ut lite bommar och rida barock med koner och sådant. 
Känner för att träna lite från marken, men det känns fortfarande som om att det är lite stopp där, behöver motivation och lite hjälp kan man väll säga men det är ju bara några dagar kvar tills träning så vi håller nog ut! :)

Igår fotade jag lite hästar och så i stallet, det blev nästan alla och det tog ju nästan hela dagen också. Brea var absolut inte på humör igår så det blev inte en enda bild på henne.. Lite irriterande när man stått i cirka 4-5 timmar och fotat andra så är det äntligen sin egen tur och jag ville verkligen ha lite fina bilder på oss men icke.. Brea var på riktigt dåligt humör och var väldigt "unghäst trottsig", hon skulle viffta med framhovarna på mig, kliva mig på fötterna, slängde med huvudet och "hotade med att ställa sig", hon var absolut inte nöjd med situationen och man kan ju inte än annat bli lite smått irriterad.. Men men så är det, bättre lycka någon annan gång, om det nu blir en annan gång.. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0