Brea drar omkull igen!

2012-11-06 ♥ 21:08:00 Brea
Idag longerade jag Brea på ängen innan det blev mörkt ute, jag hann väll ut i sista minut! 
Hon vart helt GALEN idag och jag förstår fortfarande inte vad det var med henne idag, hon började med att dra iväg i full galopp på linan ut på en stor volt, hon bockade, vände på tvären, stegrade och fortsatte såhär i säkert 10 minuter! 
Jag får nästan alltid stå och hålla andan när jag longerar Brea men idag var det värre än värst! Hon har ju brallat omkull en gång innan så hon hamnar på rygg, dock i snö men idag var det ju knappt blött äns, hur ska det gå i vinter!? Rätt vad det var så låg Brea där på sidan och sprattlade från galoppen som hon drog upp, jag som vanligt får ju värsta paniken och vågar knappt titta när hon ställer sig upp hur hon ska se ut, brutet ben!? Men hon drog iväg i full galopp igen - gud vad hon lär sig någon gång av sina fall!? Det tog en bra stund för henne att lugna ner sig och i slutet fick jag henne att trava på lite lugnare istället för att rusa så valde att avsluta efter att jag såg att hon hade lugnat ner sig. Hon såg lite stel ut men kanske var för att hon var rädd att halka igen, hoppas det, mamma kollade igenom henne lite snabbt när hon kom hem men hon kände inget! 

Imorgon hoppas jag på att hon lärt sig något och tar det lugnare då jag tänkte longera henne trött och sen rida med mycket trav så hon verkligen får springa av sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0